Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Τα Νεραιδόσπιτα

       
    Είναι γλυκό σε όλες τις ηλικίες να αφήνεσαι να σε οδηγεί η φαντασία…….Marcel Proust






 Όταν μια δημιουργική διαδικασία γίνεται τρόπος έκφρασης αξιοποιώντας τη φαντασία... τότε οι εικόνες απ' τα παιδικά παραμύθια γίνονται πραγματικότητα.
                  



        Στην  χώρα του Ίσως Κάποτε,  σ' έναν κόσμο μαγικό όπου δεν υπάρχουν έγνοιες, στην άκρη ενός μεγάλου κήπου, ανάμεσα στα λουλούδια ζούσε μια νεράιδα. Όλη μέρα χόρευε και τραγουδούσε και σαν ερχόταν το βράδυ άφηνε ορθάνοιχτα τα παράθυρά της, να ‘ρχονται ως το κρεβάτι της οι μυρωδιές απ'το γιασεμί και το αγιόκλημα........Όμως, τις μέρες που έβρεχε και δεν μπορούσε να πετάξει στον κήπο αισθανόταν μοναξιά.
-Ουφ, τουλάχιστον να είχα μια φίλη να μπορώ να κουβεντιάσω, σκεφτόταν.
Η βασίλισσα του Νεραϊδόκηπου που φρόντιζε και αγαπούσε τις νεράιδες, άκουσε το παράπονό της και της έστειλε τη Γαλήνη και τη Χαρά, δυο νεράιδες όμορφες και καλόγνωμες, που γρήγορα έγιναν φίλες της. Πετούσαν μαζί στον κήπο, έτρωγαν μαζί και κουβέντιαζαν ώωρες και ώρες. Ήταν πολύ ευτυχισμένες......  .(η συνέχεια στα όνειρά σας)





5 σχόλια:

  1. Τι όμορφα παραμυθένια σπιτάκια!!
    Αννικα μου χαίρομαι πολύ που σε βρίσκω!! Υπ΄ροχο μπλογκ με πολλές ξεχωριστές δημιουργίες!!!
    Καλή συνέχεια σου εύχομαι με πολλές όμορφες εμπνεύσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νίκη ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το blog. Έχει ιδιαίτερη σημασία η γνώμη σου και σ' ευχαριστώ. Ξεφύλλισα λίγο το "ονειροποιείο" και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Πολύ όμορφες αναρτήσεις. Πήρα το θάρρος να σε προσθέσω στο blog για να έχω την ευκαιρία να παρακολουθώ τις καταπληκτικές δημιουργίες σου. Θα χαρώ να τα λέμε. Και πάλι σ' ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου σ' ευχαριστώ. Να είσαι καλά...καλό βράδυ

      Διαγραφή
  3. μα τι εκανες εδωωωωωωωωωωω???!!! καλα αυτο μου φαινεται παρα πολυ δυσκολοοοοο
    και το θαυμαζωωωωωωω.... υπεροχα τι να πω ... θα σε παρακολουθω χαχχαχχαα θα σε βαλω κ στα νεα της γειτονιας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή