Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ένα κουτί από παπούτσια-αποθηκευτικός χώρος




Diy Καλαθάκι πολλαπλών χρήσεων




Έχετε προγραμματίσει βραδινή έξοδο, έχετε ήδη αργήσει, και ως συνήθως-λόγω άγχους-δεν βρίσκετε τα καλλυντικά που σας χρειάζονται. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για μικροπράγματα, όπως το τσιμπιδάκι, το κραγιόν ή το μολύβι για τα μάτια. Συνήθως φταίνε όλοι οι άλλοι που ανακατεύουν τα πράγματά σας γιατί εσείς...παίρνετε όρκο πως «εδώ το είχατε αφήσει».
Η ώρα περνάει, τα  νεύρα σας είναι «τσατάλια» και το δωμάτιο μοιάζει να δέχτηκε τον τυφώνα Κατρίνα. Η ίδια εικόνα και στο μπάνιο. Φεύγετε εκνευρισμένη αφού δώσετε μια γερή κλωτσιά σ’ ένα άδειο κουτί που «Κύριος οίδε» πως βρέθηκε στα πόδια σας.
 Αν αυτή η ακαταστασία «σας τη δίνει» έχω τη λύση.
Πήρατε καινούργια παπούτσια; Μπράβο, με ‘γειά σας, καλοφόρετα! Αν κρατήσατε και το κουτί, ακόμα καλύτερα. Αξιοποιήστε το και αποθηκεύστε οτιδήποτε «χάνεται εύκολα».
 Ένας εύκολος, φθηνός, καλαίσθητος χώρος που θα «φιλοξενήσει» όλα τα μικροπράγματα, ώστε το σπίτι να μη θυμίζει…..αποθήκη.
 Να πως γίνεται! Έντυσα με λινάτσα ένα κουτί από παπούτσια περνώντας τις πλευρές με ατλακόλ. Πέρασα επίσης με ατλακόλ το κομμάτι της λινάτσας που έφτιαξα τα λουλούδια για να μην «ξεφτίσει». Κόλλησα με θερμόκολλα σιλικόνης, τα λουλούδια, την πεταλούδα και τα χωρίσματα τα οποία είναι από χοντρό χαρτόνι που βάφτηκε και ρελιάστηκε με κορδόνι.
 Έτοιμο! Τόσο απλό!



                                     Για τα καλλυντικά ή τα μικροπράγματα στο μπάνιο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου